TV der bevæger dig

Guld til holdet fra Bowlingklubben Trekanten KIF

Der var spænding indtil sidste bowlingkugle var kastet. Men det blev til guld i DM i trio for Bowlingklubben Trekanten KIF fra Kolding.

Fire bowlingspillere fra Bowlingklubben Trekanten KIF med guldmedaljer om halsen. Fra venstre: Anders Lousdal, Sascha Wedel, Mik Stamp og Jan Andersen.

Hos herrerne var Bowlingklubben Trekanten KIF repræsenteret ved Mik Stampe, Anders Lousdal og Jan Andersen. Efter en svag start spillede de sig op gennem feltet i kvartfinalerne og kvalificerede sig til semifinalerne med en 3. plads.

Finalen blev særdeles tæt og jævnbyrdig, og intet var afgjort, før de sidste bowlingkugler var spillet. Og det blev til Kolding-spillernes fordel - de vandt med tre kegler, og kan nu kalde sig danmarksmestre.

Mik Stampe og Anders Lousdal vandt også guld i 2011 og 2012. For Jan Andersen var det den første DM-titel i Trio.

Også en af Kolding-klubben bedste damespillere, Sascha Wedel, vandt guld med DM i Trio. Hun dannede hold med to spillere fra landsholdet. Koldingenseren kan dermed kalde sig dansk mester for tredje år i træk.

DM i trio fandt sted 7.- 8. marts. I søndags sikrede både Kolding-klubbens herrer og damer sig adgang til slutspillet om hold-DM, der finder sted i Odense i midten af april.

Mere sport