Hætteklædte forbrydere trængte ind til familie

Fire mænd brugte peberspray og skød med plastikkugler mod familie. Politiets anholdelse blev mødt med demonstration af forbrydernes kammerater.

Fredag brød fire hætteklædte mænd ind til en 20-årig mand og hans forældre i Christiansfeld. Mændene brugte peberspray og skød med plastikkugler - såkaldte hardballs - mod familien.

Det oplyser lokalpolitiet i Kolding til TV SYD. To af mændene har tidligere haft uoverensstemmelser med sønnen, men politiet kender endnu ikke motivet til mændenes indtrængen.

Efter familiens anmeldelse anholdte politiet en 17-årig mand fra Christiansfeld.

Det fik otte unge til mandag at demonstrere mod anholdelsen af deres kammerat på politigården i Kolding. Under demonstrationen fik politiet anholdt endnu en mistænkt for forbrydelsen mod familien. Det drejer sig om endnu en 17-årig mand, også fra Christiansfeld.

-Det er meget usædvanligt, at de demonstrerer. Men det er jo i det hele taget en usædvanlig sag, fortæller leder af lokalpolitiet i Kolding, Verner Pedersen, til TV SYD.

De to sigtede skal i grundlovsforhør tirsdag formiddag. Den først anholdte af de to er også sigtet for politivold efter sin opførsel mod den betjent, der afhørte ham.

Politiet efterforsker stadig motivet og leder efter de to sidste af de i alt fire hætteklædte mænd.