TV der bevæger dig

Hedder du Kim Larsen?

Hvis du hedder Kim Larsen - eller Erik Clausen - kan du komme gratis ind til sommerspillet i Kolding fra næste uge. Det kræves dog, at navnet staves præcis som de to hovedkræfter i filmudgaven af Midt om Natten.

De to hovedrolleindehavere i Kolding-udgaven af Midt om Natten.

- Hedder du Kim Larsen eller Erik Clausen, korrekt stavet forstås, og kan du dokumentere det (billedlegitimation), er der gratis entré til én valgfri forestilling på Amfiscenen i Kolding i hele spilleperioden fra 28. juli til 13. august, siger instruktørassistent Lisbeth Wilger.

Gør det godt

- Dronning Dorothea Teateret i Kolding har stor respekt for de to mandlige hovedkræfter i filmen ?Midt om Natten? ? og synes samtidig, at de to der denne sommer har hovedrollerne i musical udgaven af samme navn i Kolding, gør det så godt, så alle med navnene Erik Clausen og Kim Larsen skal hyldes.

Skanderborg Festivalen har i øvrigt i en del år brugt samme taktik til at lokke tilhørere til. De valgte at hædre det gode danske navn Jørgen, så alle med det fornavn kom gratis til festivalen om torsdagen.

Populær musical

Musicalen Midt om Natten er blevet meget populær.  I disse uger øver det hektisk på samme forestilling i landsbyen Bovslund.

Musicalen har tidligere været opført med stor succes i Vejle.

Mest sete på tvsyd.dk