TV der bevæger dig

Heldig sønderjyde vinder 8,5 millioner kroner i Lotto

To personer delte Lottopuljen på 17 millioner kroner lørdag aften og vandt 8.550.396 kroner hver. Den ene vinderkupon er købt i Christiansfeld.

Ved tanken her i Christiansfeld er der vundet 8,5 millioner kroner i lottogevinst. Foto: Kasper Larsen, TV SYD

De to heldige vindere havde lige netop de syv tal, der skal til for at vinde førstepræmien. De får hver 8.550.396 kroner.

Den ene af vinderkuponerne er købt hos OK Plus på Haderslevvej 22 i Christiansfeld.

- Vi var overraskede over, at den var solgt her hos os - og skulle lige forstå, at det var rigtigt, siger ungarbejder hos OK Plus, Filippa Winum, til TV SYD.

Den heldige vinder har søndag middag henvendt sig hos OK Plus i Christiansfeld.

Hun var selvfølgelig overrasket – og vidste ikke helt, hvad hun skulle sige.

Frederik Weber, salgsmedarbejder, OK Plus, Christiansfeld

- Hun var selvfølgelig overrasket – og vidste ikke helt, hvad hun skulle sige, fortæller salgsmedarbejder Frederik Weber til TV SYD.

Begge vindere får tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil – som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Ud over de heldige vindere i Christiansfeld og Solrød, er endnu en Lottospiller blevet millionær efter lørdagens trækning. Ekstratrækningen på en million kroner gik til en heldig spiller med et Plusabonnement fra Frederikshavn Kommune.

Vindertal: 5, 7, 12, 21, 26, 29, 31
Tillægstal: 24

Det lykkedes ingen af fange Jokeren, så den er vokset til 21 millioner kroner, der kan vindes på onsdag. Næste uges førstepræmiepulje er på seks millioner kroner.