Hollywood-kendis køber barneseng i Kolding

Beverly Hills-stjernen Tori Spelling har bestilt en helt bestemt barneseng hos en tømrer i Kolding.

Du kender hende som Donna Martin fra den populære amerikanske ungdomsserie ”Beverly Hills 90210”, der ramte tv-skærmene første gang tilbage i 90’erne.

I dag er skuespilleren Tori Spelling 43 år og mor til fem. Og måske et af hendes børn kan se frem til at få ny seng. Hollywood-stjernen har i hvert fald bestilt en håndlavet barneseng hos Mikael Nordansven Olesen, der er tømrer i Kolding.

-Det er selvfølgelig helt vildt spændende. Det er jo noget af et marked at komme ind på, og nu må vi se, hvad det bringer, siger Mikael Nordansven Olesen.

Han lavede den første udgave af sengen til sit eget barn. Et billede af sengen blev dog hurtigt delt på de sociale medier, og pludselig var der stor efterspørgsel på Mikael Olesens hjemmelavede seng.

-Jeg har været i gang med det her i 3,5 år nu. Og det er bare gået hurtigt siden. Vi sælger bare flere og flere, siger han.

quote

Jeg har hørt, at hun er vild med dansk design. Jeg tror, at det er derfor, at hun er faldet for den. Det er tidsløst design, og det er håndlavet det hele. Det kan de fleste godt lide.

Mikael Nordansvan Olesen, Tømrer, Kolding

Gennem en bekendt i København nåede billedet af sengemodellen hele vejen over Atlanten og til Tori Spelling. Hun blev forelsket i sengen, og i løbet af denne uge bliver sengen sendt afsted til berømtheden.

- Jeg har hørt, at hun er vild med dansk design. Jeg tror, at det er derfor, at hun er faldet for den. Det er tidsløst design, og det er håndlavet det hele. Det kan de fleste godt lide, siger Mikael Nordansven Olesen. 

Sengen er også blevet solgt til lande som Canada, Holland, Frankrig og Tyskland.

Nu kan Mikael Olesen også skrive en Hollywood-stjerne på kundelisten. Han håber, at det kan give anledning til flere kendis-kunder.

- Det bliver meget spændende, når hun modtager den og måske begynder at skrive lidt om det. Vi håber da på flere kunder, men det må tiden vise, siger Mikael Nordansvan Olesen.

Mød Mikael Nordansven Olesen og se sengen i TV SYD i aften kl. 19.30

Mikael Nordansven Olesen glæder sig til at høre, hvad Tori Spelling synes om sengen
Mikael Nordansven Olesen glæder sig til at høre, hvad Tori Spelling synes om sengen
Foto: Ina Clausen, TV SYD