Hoteller glæder sig over nye moms-regler

Med Vækstpakke 2014 forhøjes momsfradraget for hotelovernatninger. Det betyder, at danske hoteller bedre kan konkurrere med hoteller syd for grænsen, hvad især får betydning for de syd- og sønderjyske konference- steder.

Direktør på Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, glæder sig over de nye momsregler og forudser, at der nu skal ansættes flere nye medarbejdere på Hotel Koldingfjord efter at Regeringen og Venstre som en del af Vækstpakken indfører 100 procent momsafløftning på erhvervslivets køb af hotelovernatninger.

- Dette initiativ vil helt sikkert medvirke til at sikre øget efterspørgsel fra danske og udenlandske virksomheder. Derfor vil vi også skulle ansætte nye medarbejdere i løbet af efteråret. siger adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.

Hotel Koldingfjord beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere og adm. direktør Peder J. Madsen forventer at skulle ansætte yderligere både faglærte kokke og tjenere, samt elever, når virksomhederne i fremtiden ikke af økonomiske årsager foretrækker at holde konferencer syd for grænsen.