TV der bevæger dig

Hun er den rigtige kyssepige

Postbud fra Øster Lindet bliver kyssepige, fortalte tvsyd.dk mandag. Men billedet var den forkerte pige. Se den rigtige kyssepige her.

Her er den rigtige kyssepige. Ifølge PostDanmark. Redaktionen har desværre ikke fået lov at researche sagen fuldt ud....

Til hverdag sørger Pernille Dybmose for at få breve og pakker ud til beboerne i Vamdrup ved Kolding. Men fra 3. ? 7. august skal hun være kyssepige ved Post Danmark Rundt.

Da hun var til jobinterview, blev hun præsenteret for en opgave, som er langt mere end kysseri, designertøj, smart bil og optræden midt på en scene. Og det er hun meget tilfreds med.

- Jeg og den anden kyssepige indgår i et team af frivillige medarbejdere fra Post Danmark, som både foran og bag kulissen sørger for, at alt er klar, til rytterne kommer, og at der venter publikum og indbudte gæster en helt særlig oplevelse, siger Pernille.

830 km på seks etaper

Post Danmark Rundt er Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed med deltagelse af både nationale og internationale cykelstjerner.

128 ryttere skal tilbagelægge 830 km fordelt på 6 etaper

Mest sete på tvsyd.dk