TV der bevæger dig

Hvis der er fire der står sammen

...så er det fire politikere i Kolding, der kæmper for at den lokale stemme bliver hørt på Christiansborg.

01:04

Fire kandidater fra forskellige politiske partier er gået sammen om at opfordre vælgerne i Kolding-området til at stemme personligt på lokale kandidater.

1 af 2

Karina Lorentzen Dehnhardt(SF), Mike Legarth(Kons.), Christian Rabjerg Madsen(Soc.dem.) og Eva Kjer Hansen(Venstre) var lørdag formiddag på vælgerjagt i Kolding.

Budskabet var, at hvis Kolding-området skal have maksimal indflydelse i Folketinget, er det ifølge kandidaterne vigtigt at stemme personligt på en lokal kandidat:

- Det er vigtigt at stemme på de lokale, sådan at det lokale område, man kommer fra, også bliver hørt på Christiansborg, sagde Mike Legarth fra de Konservative

- Selvfølgelig skal vi slås, og når vi sidder i paneldebatter bliver de politiske forskelle tydelige, men den slags stikker jo ikke dybere, end at vi uden for det politiske arbejde er venner og har et godt forhold til hinanden, sagde Karina Lorentzen Dehnhardt.

Det tværpolitiske tiltage varede en time på gågaden i Kolding, hvorefter kandidaterne er klar til at ryge i totterne på hianden igen

Mest sete på tvsyd.dk