Islandsk landstræner tager over i KIF Kolding København

Da der fortsat er usikkerhed om hvornår Henrik Kronborg er i stand til at genoptage sit job som træner i KIF Kolding København, har klubben valgt at tilknytte den islandske landstræner Aron Kristjansson som cheftræner for resten af sæsonen 2013/2014.

Aron Kristjansson som er særdeles godt kendt med dansk håndbold med flere år som både spiller og træner i Skjern Håndbold, er klar til at påtage sig opgaven.

Han vil derfor allerede onsdag tage med KIF Kolding København til Polen til den svære udekamp mod Wisla Plock torsdag aften i Champions League.

- Jeg kender forholdene i Danmark og følger stadig håndbolden tæt i Danmark, så jeg har ingen problemer med hurtigt at sætte mig ind i tingene, siger den islandske træner, der for blot to uger siden førte sit landshold frem til en flot 5. plads ved EM i Herning.

Han fortsætter som landstræner for Island, og det islandske håndbold forbund er fuld indforstået med at Aron Kristjansson tager et bijob i Danmark.

KIFs direktør Jens Boesen er glad for, at Aron vil give en hjælpende hånd resten af sæsonen.

- Vi har ambitioner om at vinde og vi har holdet til at vinde. Det så vi senest i går, hvor vi trods skader og sygdom kunne presse verdens bedste spillere fra Kiel. Derfor er vi også nød til at optimere forholdene rundt om holdet. Vi har været ekstremt presset i en periode, så jeg er utrolig glad for at Aron og hans familie synes det er en god ide at tiltræde med øjeblikkelig virkning. Jeg er sikker på at Aron og Bilal sammen kan få noget godt ud af det, siger Jens Boesen.