Kendt spiller til KIF

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten skifter håndboldlandsholdets veteran Lars Christiansen til KIF Kolding i sommerpausen. Kontrakten løber i tre år.

Lars Christiansen har hele tiden sagt, at hans nuværende 14. sæson i Flensburg-Handewitt bliver hans sidste i tysk håndbold.

Landsholdsveteranen vender fra og med næste sæson hjem til Danmark, og meget tyder på, at det bliver KIF Kolding, der får glæde af Christiansens skruebolde fremover.

Morgenavisen Jyllands-Posten erfarer i hvert fald, at koldingenserne har skrevet en treårig kontrakt med venstrefløjen, der dog er mere tilknappet. Han vil ikke røbe klubbens navn, men siger, at aftalen er på plads.

- Vi har lavet en mundtlig aftale og er fuldstændig enige om alt. Det handler bare om, at vi får skrevet papiret under, når jeg kommer hjem, siger Lars Christiansen til avisen.

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten er det ikke kun geografien og nærheden til sønnen Frederik, der har banet vejen for skiftet til Kolding. En pengeindsprøjtning fra en lokal rigmand har også gjort det muligt for jyderne overhovedet at indgå kontrakten.

Traditionsklubben havde således et underskud på otte millioner kroner sidste år og er derfor opført på Dansk Håndbold Forbunds liste over klubber, der ikke må skrive kontrakter, fordi man ikke opfylder forbundets kapitalkrav. Det ændrer sig ifølge avisens oplysninger, når pengene fra den gavmilde sponsor lander i klubkassen.

Lars Christiansen er oprindeligt fra Sønderborg, men spillede i Kolding inden skiftet til Flensburg-Handewitt. I aftenens EM-kamp mod Kroatien runder han 300 landskampe.