Kiel var for stor en mundfuld

Efter en hæderlig indsats tabte KIF Kolding København søndag på udebane til THW Kiel i Champions Leagues gruppespil.

KIF Kolding København var godt med i hele kampen, men endte med at tabe 26-29 på udebane til THW Kiel i Champions Leagues gruppespil.

Især i første halvleg havde det tyske storhold store problemer med at følge med. KIF Kolding kom foran 14-12 inden pausen, og det lignede en overraskende dansk sejr.

Playmakeren Bo Spellerberg og bagspilleren Lukas Karlsson scorede flere vigtige mål for KIF Kolding, mens målmand Kasper Hvidt diskede op med de nødvendige klasseredninger, når Kiel var ved at komme helt op.

Hos Kiel-mandskabet var danskerne Rasmus Lauge og René Toft Hansen med, og begge danskere gjorde det glimrende - især i anden halvleg.

KIF Kolding mistede hurtigt sin føring i anden halvleg, og Kiel blev ved med at spille stabilt. Især på hurtige kontrastød var tyskerne langt mere effektive end danskerne.

Alligevel lykkedes det KIF Kolding at komme tilbage til stillingen 23-24 og senere også 25-26 på et mål af Kim Andersson, men tættere på kom danskerne ikke.

Kiel tog en afgørende føring på 28-26 med lidt over et minut tilbage af kampen, og da den spanske Kolding-fløj Albert Rocas brændte en chance få sekunder før tid, så var kampen reelt afgjort.

KIF Kolding vandt den første kamp i gruppespillet, så jyderne har nu to point efter to kampe, mens THW Kiel har fire point efter to sejre.