TV der bevæger dig

KIF-direktør beklager kritik af kampkalender

Flere fans og frivillige er utilfredse med, at topkampene i den nye sæson bliver placeret i København. Men der er ikke noget at gøre, siger klubben.

KIF Kolding København spiller sin første kamp i sæsonen i Kolding. Foto: Kim Haugaard, Scanpix Denmark.

Forud for KIF Kolding København onsdag spiller den første kamp i sæsonen mod Skanderborg Håndbold, er der uro blandt flere af klubbens fans, der er utilfredse med, at mange af topkampene skal spilles i Brøndby i stedet for Kolding.

Flere mener, at klubben svigter de mange lokale fans i Kolding, men det har desværre ikke været muligt at lave en anden fordeling, siger KIF Kolding Københavns direktør Jens Boesen nu i en kommentar på klubbens hjemmeside.

- Når en kampkalender skal udformes, er DHF´s turneringsnøgle og TV-nøgle/aftale givet på forhånd, og disse faktorer er svære at ændre for os og vores håndboldkolleger rundt omkring i Danmark. Derudover er vores to hjemmebaner lejet ud, hvortil kampkalenderen har formet sig selv uden megen fleksibilitet, skriver Jens Boesen.

Der er dog også forståelse hos nogle af fansene bl.a. fra Steen Møller, der er formand for fanklubben Den Gyldne Hånd.

- Når vi ikke kan fylde hallen i Kolding til de store kampe, så kan jeg godt forstå klubben, siger Steen Møller til TV SYD.

De lokale fans fra Kolding får dog onsdag aften muligheden for at se holdet. Kampen mod Skanderborg Håndbold bliver fløjtet i gang kl 19.00 i Sydbank Arena i Kolding.

Både Sønderjyske og Ribe-Esbjerg HH spiller onsdag aften også den første kamp i sæsonen. Sønderjyske møder på hjemmebane Aalborg Håndbold, og Ribe-Esbjerg HH møder på hjemmebane HC Midtjylland.

Regionens fjerde hold i håndboldligaen TM Tønder tabte tirsdag aften sin første kamp med 26-29 til Skjern Håndbold.

 

Mest sete på tvsyd.dk