TV der bevæger dig

KIF Kolding: Det går lidt bedre med økonomien

KIF Kolding København endte med et underskud før skat på godt seks millioner kroner i sidste sæson. Det er bedre end året før.

Jens Boesen: Det går som forventet.

Det er stadig ikke lykkedes at gøre KIF Kolding København til en rentabel håndboldforretning, men selskabet er tilsyneladende på rette vej.

Danmarksmestrene har netop offentliggjort årsrapporten for 2013/14, og den viser et driftsunderskud på 6,2 millioner kroner.

Det er trods de røde tal en klar forbedring i forhold til forrige sæson, hvor driftsunderskuddet lød på 15,6 millioner.

- Vi har hele tiden vidst, at det ville tage 3-4 år, før vi kunne lave et overskud, og det ser også sådan ud nu. Men pilen peger i den rigtige retning, siger direktør Jens Boesen.

Klubbens ledelse forventer ifølge årsrapporten "et beskedent resultat" for indeværende sæson, og det kan man godt oversætte til et lille overskud.

- Ja, det skulle i hvert fald gerne ende med et resultat i nærheden af et nul, siger Boesen.

Der er dog en række sportslige målsætninger, der skal indfries, hvis det skal lykkes.

- Vi skal være med i slutkampene både i DM-sammenhæng og i pokalturneringen. Vi skal være blandt de fire bedste i begge turneringer, siger direktøren, som dog ikke har turdet budgettere med succes i Champions League.

- Vi har naturligvis en forhåbning om at nå langt, men det kræver også en smule lodtrækningsheld, siger han.

Årets resultat har betydet, at KIF Kolding Københavns egenkapital har været negativ.

Men i kraft af en kapitaltilførsel på 1,75 millioner kroner og tilsagn om lån for yderligere 3,5 millioner kroner er egenkapitalen igen positiv.

Mere sport