KIF Kolding IF er klar til DM-finalen

KIF Kolding Københavns håndboldmænd er klar til DM-finalen efter lørdagens 24-23-sejr over Team Tvis Holstebro i den anden semifinalekamp i Brøndby Hallen.

Med en samlet sejr på i alt 49-46 over Team Tvis Holstebro spillede KIF Kolding København sig i den anden DM-finale i træk efter en flot og koncentreret indsats i en flot kulisse i TREFOR Arena Brøndby, hvor der var spænding til det sidste fløjt.

Med syv minutter tilbage af lørdagens kamp scorede Team Tvis Holstebros Patrick Wiesmach til stillingen 20-22. Nu var det pludselig KIF Kolding København der var presset og havde svært ved at finde nøglen til at få åbnet det aggressive Tvis-forsvar.

Men Lasse Andersson og Stefan Hundstrup fik hurtigt reduceret og Simon Jensen kunne endegyldigt lukke kampen med sin første scoring i opgøret. KIF Kolding København spiller sig i DM-finalen med en sejr på 24-23.

Dagens Man of The Match blev fortjent Bo Spellerberg der samtidigt også kunne lade sig hylde som kampens topscorer med ni mål.

Hvem KIF Kolding København skal møde i DM-finalen bliver afgjort i eftermiddag, når Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold tørner sammen i deres sidste DM-semifinale.

 

Kampfakta: