TV der bevæger dig

KIF Kolding København på vej til Tyrkiet

Søndag venter Besiktas i Istanbul og spillerne glæder sig. Men det er spillere, der ikke ved hvad der venter dem, der lige nu er på vej til Champions League kamp i et land, der er knap så kendt for håndbold.

Klar til afgang mod Istanbul

-Vi kender ikke rigtig noget til Besiktas. Hverken deres sportslige niveau eller atmosfæren i hallen. Vi kan selvfølgelig se, at de slog nogen fine hold i kvalifikationen til Champions League, og vi skal på ingen måde undervurdere dem. Men det er samtidig svært at forberede sig på noget, som man ikke kender til, lyder det fra målmand Marcus Cleverly.

-Jeg syntes, at vi har været rigtig gode til at fokusere på vores eget spil. Vi lader os ikke styre af modstanderens styrker. Vi ved, hvad vi er gode til, og det bruger vi naturligvis i kampene, og det skal vi også gøre på søndag.

Der er ingen tvivl om, at hele holdet glæder sig til kampen mod Besiktas, for det er altid spændende at opleve nye håndbold steder og kulturer.

Hvis håndbold kulturen tilnærmelsesvis ligner fodbold kulturen, så venter der KIF Kolding København en spændende opgave. Kampen går i gang kl. 15.10 søndag.

Mere sport