KIF Kolding København skuffede sine fans hjemme i Kolding

KIF Kolding København har fået en skidt start på turneringen. Mandag aften satte holdet en sikker føring over styr i de sidste sekunder og måtte nøjes med uafgjort 27-27 mod HC Midtjylland.

Før sæsonstarten blev KIF Kolding København udsat for kritik af, at der kun var få og mindre interessante hjemmekampe i Kolding, mens de attraktive kampe var placeret i Brøndby.

I aftes blev de 2.136 tilskuere, der benyttede lejligheden til at se KIF i Kolding i Sydbank Arena vidner til en kamp, hvor hjemmeholdet førte med fem mål ved pausen - og så satte den komfortable føring til i 2. halvleg, hvor HC Midtjylland i de sidste sekunder fik scoret til 27-27.

KIF Kolding København halvlegsføring på 17-12 kom i stand, da den 35-årige målmand Marcus Cleverly viste storspil og kun slap et mål ind i første halvlegs sidste lille kvarter.

I 2. halvleg fik midtjyderne imidlertid vendt op og ned på kampens udvikling - og KIF måtte være glad for det ene point. KIF Kolding København har nu tre point efter de første tre kampe - noget mindre end mange havde ventet og sat næsen op efter.