TV der bevæger dig

KIF Kolding København vandt knebent

Århus Håndbold brændte et straffe til allersidst. Og dermed er KIF Kolding København i semifinalen.

KIF Kolding København er sikre på at gå videre fra slutspillets pulje 1 i herrehåndbold.

Onsdag aften bookede KIF nemlig semifinalebilletten, da klubben hjemme i Kolding slog Århus Håndbold 23-22 efter en voldsom tæt kamp med en dramatisk afslutning.

Da de 60 minutter var gået, havde Mads Lind alletiders mulighed for at sikre Århus Håndbold uafgjort på et straffekast. Desværre for Lind og holdkammeraterne ramte straffekastet stolpen, og KIF-spillerne kunne i stedet juble.

Århus spillede ellers sin chance i kampen, og Kasper Olsen gav da også gæsterne en tremålsføring i slutningen af første halvleg.

De to hold blev ved med at score på skift, og først efter 17-17 fik KIF lavet et hul, da holdet scorede tre gange i træk.

Mest skarpe for hjemmeholdet var Magnus Landin Jacobsen og rutinerede Kim Andersson. De to spillere scorede henholdsvis seks og syv mål.

Med et minut tilbage af kampen havde Kasper Olsen mulighed for at udligne opgøret, men han måtte se sin afslutning reddet.

Kim Andersson nåede også at brænde i den anden ende, før Århus Håndbold fik det straffekast, som Mads Lind sendte på stolpen.

Mere sport