TV der bevæger dig

KIF Kolding på banen for trængte børnefamilier

KIF Koldings topspillere har lagt håndbolden til side og i stedet grebet kartoffelskrælleren og grødskeen for at lave julemad til økonomisk trængte børnefamilier.

03:35

1 af 2

Topspillere som Kim Andersson, Kasper Hvidt, Lars Jørgensen og Joachim Boldsen er fredag gået i køkkenet på Tre-For Arena. Her skal de blandt andet skrælle kartofler, koge risengrød og lave rødkålssalat, som skal deles ud til økonomisk trængte børnefamilier i Kolding.

Det er fjerde år i træk, håndboldklubben uddeler julehjælp til børnefamilier. Julehjælpen foregår via den velgørende forening ?God jul til alle?, der er stiftet af KIF Håndbold Elite A/ S, Business Kolding og JydskeVestkysten.

Foreningen uddeler færdige julemiddage med and, rødkål, kartofler og det hele til børnefamilierne, således at modtagerne alene skal varme maden. Ud over maden er der også fine gaver og julegodter til børnene.

Sidste år modtog 91 familier med i alt 351 medlemmer hjælp fra foreningen. Hjælpen tildeles i samarbejde med Kolding Kommunes socialforvaltning.

Mere sport