TV der bevæger dig

KIF laver hele Danmarks håndboldhold

En aftale om KIF København er på plads efter et langt bestyrelsesmøde fredag aften.

Bestyrelsen i KIF Håndbold Elite A/S har besluttet at etablere "hele Danmarks håndboldhold", hedder det i en meddelelse på klubbens hjemmeside.

Visionen har fra begyndelsen været at skabe "hele Danmarks håndboldhold" oven på resterne af det resterne af konkursramte AG København og KIF, og det ser nu ud til at blive en realitet.

- Der har været en fantastisk opbakning til det nye projekt fra sponsorer. Det betyder, at bestyrelsen har fået indfriet det mål de havde fastsat for at etablere "hele Danmarks håndboldhold", hedder det videre.

Ifølge meddelelsen vil der i de kommende dage blive udarbejdet sponsorkontrakter, og efterfølgende vil der blive indgået spillerkontrakter med et antal spillere på internationalt topniveau.

Tre AGK-spillere med fra start

Bestyrelsen planlægger desuden at udsende en ny børsmeddelelse på tirsdag, før der holdes pressemøde.

De tre tidligere AG København-spillere Kasper Hvidt og Joachim Boldsen samt Lars Jørgensen, der ellers har været sat i forbindelse med Team Tvis Holstebro, ser ud til at blive en del af det nye KIF Kolding.

Også svenskeren Kim Andersson, som AG København hentede til klubben op til denne sæson, er nævnt som en mulig del af projektet.

Planen er tilsyneladende, at holdet både skal træne og spille kampe i Jylland og i hovedstadsområdet.

Sidst i juli lukkede selskabet bag AG København, efter at først ejer Jesper Nielsen havde meldt sin afgang fra klubben og siden direktør Søren Colding.

Det efterlod flere topspillere uden arbejde - blandt andre Mikkel Hansen, Joachim Boldsen og Kasper Hvidt - og siden har der været uvished om deres fremtid.

Mikkel Hansen er efter alt at dømme ikke en del af planerne bag det nye projekt.

Mest sete på tvsyd.dk