KIF spillede uafgjort mod AG

KIF Koldings håndboldherrer spillede 26-26 hjemme mod AG København i den første af to DM-semifinaler.

Favoritterne fra AG København havde store problemer med KIF Kolding i den første af to DM-semifinaler. Kolding spillede på hjemmebane overraskende 26-26 mod de forsvarende danske mestre.

KIF Kolding har haft en meget svingende sæson, men det rutinerede hold har fundet topformen på det helt rigtige tidspunkt i sæsonen.

Styrkeforholdet er mere lige, end det på forhånd var ventet, men alligevel må Kolding-spillerne være mest skuffede over ikke at kunne holde en føring i slutfasen.

AGK vendte på nogle meget afgørende minutter en Kolding føring på 24-23 til AGK-føring på 25-24.

Lidt tidligere i anden halvleg lavede AGK tre mål i træk, mens Kolding holdt en fem minutters scoringspause, og det er der ikke råd til, hvis jyderne skal gøre sig forhåbninger om en sejr over AGK.

Bo Spellerberg fik først brudt Koldings måltørke med udligningen til 22-22 ni minutter før tid. Men i den fase var AGK skarpe og kom foran igen.

Og så var det Lasse Boesens tur til at udligne, da landsholdsspilleren viste sin hammer, da Kolding-profilen udlignede til 23-23.

I slutfasen kunne det være gået begge veje, men ganske symptomatisk for den tætte kamp endte det hele uafgjort.

Det var også tæt i første halvleg, hvor holdene fulgtes pænt ad, men det var tydeligt, at Kolding gik benhårdt efter sejren fra kampens begyndelse.

Kolding kom bagud med 5-7, men jyderne kæmpede sig flot tilbage, inden AGK fik et større forspring.

Kolding kom foran 10-9, 11-10 og 12-11, så AGK var hele tiden bagud med et enkelt mål i slutningen af første halvleg.

Mikkel Hansen satte kort inden pausen udligningen til 12-12 ind bag Kolding-keeper Fredrik Ohlander, som ellers stod en brandkamp for hjemmeholdet.

Der er returkamp om en uge på AG Københavns hjemmebane.

Kampen blev spillet i en udsolgt Trefor Arena i Kolding.