KIF-triumf i kamp med store afbrydelser

Opgøret mellem KIF og Mors-Thy var afbrudt i sammenlagt ti minutter, og derfor indgiver gæsterne protest. Kampen blev spillet i Gentoftehallen, hvor kampuret drillede i kampen, som KIF Kolding København vandt 35-31 efter vildt comeback.

Opgøret mellem KIF og Mors-Thy var afbrudt i sammenlagt ti minutter, og derfor indgiver gæsterne protest. Det skete, mens opgøret to gange blev afbrudt i anden halvleg i ti minutter sammenlagt, og Mors-Thy endte med at tabe kampen 35-31 efter en pauseføring på seks mål. 

Kampen blev spillet i Gentoftehallen, hvor teknikken svigtede.

Forløbet irriterede Mors-Thy-holdet så meget, at klubben vil nedlægge protest over kampens forløb. 

- Jeg synes ikke, det var sportsligt korrekt, det vi oplevede. Jeg kunne se, de fik energi tilbage i deres kroppe. Jeg kunne se, de fik lys i deres øjne, siger Mors-Thy-træner Søren Hansen ifølge TV2 Sport

Undervejs i opgøret kommenterede træneren også de to pauser. 

- Vi kan jo ikke arbejde med en gameplan (taktik, red.), der handler om at løbe dem ned, når de får ti minutters pause i anden halvleg. Det er jo ikke fair. Det bliver vi nødt til at reagere på, lød det fra træneren.

KIF-træner Lars Frederiksen var opmærksom på, at problemerne med hal-uret ville stjæle overskrifter. 

- Man kan altid diskutere, om det er til vores fordel, fordi vi ikke er så mange spillere. Det vil Mors-Thy nok kommentere på, men jeg vil sige, at jeg synes, vi brugte pauserne taktisk og på at repetere, hvordan vi skulle dække op og spille angrebsmæssigt. Der tror jeg, Mors-Thy blev frustreret i stedet for, siger Lars Frederiksen. 

Sejren placerer KIF på fjerdepladsen med 14 point for 12 kampe.