TV der bevæger dig

Kø-risiko efter halmbrand på motorvejen ved Kolding er fjernet

Det meste af fredag skabte oprydningen efter en halmbrand på en lastbilanhænger trafikale problemer på motorvej E 45 mellem Skærup og Kolding. Natten til lørdag blev den udbrændte anhænger fjernet og asfalten udskiftet, så trafikken er atter normal.

Fredag eftermiddag måtte brandfolk på ny rykke ud til halmbranden ved motorvejen, da ilden blussede op. Foto: Tais Tullin, TV SYD

Lørdag morgen er den midlertidige hastighedsbegrænsning på motorvejen ved brandstedet ophævet, da den brandskadede asfalt i natten løb er repareret, ligesom den udbrændte anhænger i nat blev bjærget og fjernet.

Dermed sluttede et døgns trafikale gener.

En bilist overhalede kort før klokken 00,30 natten til fredag et lastvognstog læsset med halm. Under overhalingen opdagede bilisten, at der var ild i halmen på anhængeren og fik stoppet lastbilen. Lastbilens chauffør reagerede hurtigt og koblede anhængeren af, så ilden kun fik fat i halm og anhænger.

Læs også Stor kø-risiko efter halmtransport i brand på motorvejen mellem Skærup og Kolding

Hele natten til fredag var motorvejen under slukningsarbejdet lukket i sydgående retning - og fredag morgen og formiddag var der jævnligt kikke-kø på stedet. Og fredag eftermiddag måtte brandfolk  på ny rykke ud til halmbranden, da ilden blussede op. Det skabte atter lang kø - på til tider op mod syv kilometer.

Læs også Vognbane afspærres efter halmbrand på motorvejen

 

 

Mest sete på tvsyd.dk