Kolding er videre i Champions League

[size=2][/size]KIF Kolding er videre fra det indledende gruppespil i Champions League efter sejr over svenske Sä[size=2]vehof.[/size]

Helt om ventet er KIF Kolding klar til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Hjemme i Tre-For Arena blev det til en sejr på 33-27 over svenske Sävehof, hvilket betyder, at Kolding er sikker på at slutte blandt de øverste fire hold i den indledende seksmandsgruppe, hvorfra fire mandskaber spiller sig videre.

Kolding behøvede blot et enkelt point, og hjemmeholdet afgjorde allerede kampen i første halvleg. På solidt forsvarsspil og konsekvent angrebsspil var Kolding foran med hele 21-11 ved pausen.

I anden halvleg sørgede hjemmeholdet blot for at holde snor i svenskerne, og den defensive taktik var ved at give bagslag. Kolding-spillerne gik så langt ned i tempo, at Sävehof fik reduceret til 22-27.

På det tidspunkt tog Kolding-træner Ingemar Linnéll timeout for at stabilisere et hullet forsvarsspil, hvilket også lykkedes.

Det var primært den svenske VM-spiller Lukas Karlsson, der på dette tidspunkt satte sig igennem angrebsmæssigt, ligesom også målmand Anders Petersen tog et par vigtige bolde.

KIF Kolding mangler endnu to kampe i Champions League, og de bliver bestemmende for, hvilken placering holdet får blandt gruppens fire øverste hold.