Kolding fik ingen point med fra hjemmebanen i Brøndby

I et tæt opgør slog TTH Holstebro onsdag aften KIF Kolding København med 24-23.

Med nederlaget til Team Tvis Holstebro mistede KIF Kolding København vigtige point i kampen om slutspilspladserne.

KIF Kolding København har ellers på det seneste både slået Skjern og spillet lige op med SC Magdeburg i EHF-cuppen. Men det var altså ikke nok onsdag aften i Brøndbyhallen.

De to hold spillede lige op indtil slutningen af første halvleg, hvor TTH Holstebro trak fra. KIF Kolding København måtte gå til pause bagud med 16-12.

Der skulle gå hele syv minutter af anden halvleg, før der igen kom mål på tavlen. Derefter begyndte KIF Kolding København lige så stille at hente ind på TTH Holstebro.

Ved stillingen 22-24 brændte Bo Spellerberg straffe i sidste spilleminut, men med få sekunder igen sendte Sebastian Augustinussen bolden i nettet til 23-24. Det blev også kampens resultat.

Efter kampen ligger KIF Kolding København fortsat nummer fem med 20 point efter 19 kampe – á point med nummer seks HC Midtjylland og nummer syv GOG Håndbold.

TTH Holstebro ligger nummer tre i ligaen med 28 point efter 19 kampe, men nu med lige så mange point som ligaens nummer to, Bjerringbro-Silkeborg.