Kolding IF vinder over Marienlyst og får plads i oprykningsspillet

Lørdag eftermiddag scorede Kolding IF med ni minutter igen til 2-0 mod Marienlyst, og det var lige akkurat nok til at komme med i oprykningsspillet. Også Tønder spiller til foråret om oprykning til 1. division.

Kolding stod med ryggen mod muren, hvis de ville sikre sig en plads i forårets oprykningsspil og chancen for at komme fra 2. division og til 1. division. Det krævede en sejr hjemme mod Marienlyst, og så var de også afhængige af udfaldet af andre kampe.

Rune Nautrup scorede efter blot 21 minutter til 1-0 til Kolding. Som stillingen var i Kolding IFs gruppe på dette tidspunkt, var én scoring ikke nok for Kolding, hvis de gerne ville med i oprykningsspillet.

Først i kampens sidste ti minutter skete der noget. Med otte minutter tilbage scorede Kristian Kirkegaard til 2-0, hvilket var nok til at sikre koldingenserne en plads i oprykningsspillet, fordi Hellerup spillede uafgjort. Dermed tager Kolding IF den sidste plads i oprykningsspillet til foråret.

- Det er superfedt. Vi skulle vinde med minimum to mål, hvis de spillede uafgjort. Vi spillede vores chance, og det gik heldigvis. Det her har stor betydning for vores sæson. Oprykningspil betyder, at efterårssæsonen er godkendt, siger Mads Zederkof, viceanfører, Kolding IF, til TV SYD.

Også Tønder spiller til foråret om oprykning til 1. division

Også FC Sydvest 05 Tønder spiller til foråret om oprykning fra 2. division. Lørdag blev det til sejr på 3-1 over Aarhus Fremad - men Tønder-holdet sikrede sig allerede i sidste weekend pladsen i oprykningsspillet.