Kolding kunne ikke stå distancen mod Kiel Kolding

Kolding fulgte godt med i en halv time, men gik ned mod slutningen af Champions League-opgøret mod THW Kiel.

Kolding fulgte godt med i en halv time, men gik ned mod slutningen af Champions League-opgøret mod THW Kiel. KIF Kolding bed godt fra sig i første halvleg, men gik ned efter pausen og tabte klart til tyske THW Kiel i ottendedelsfinalen i mændenes Champions League i håndbold.

Tyskerne, der er forsvarende mestre i turneringen, vandt opgøret i Tre-For Arena med 36-29, og dermed skal rigtigt meget gå skævt, hvis ikke Kiel også går videre i turneringen efter returkampen lørdag i næste uge.

Forventet nederlag

Nederlaget var dog som forventet, når man kigger på, hvem Kiel har på holdkortet. Verdens bedste håndboldspiller, Filip Jicha, og en pæn flok franske verdensmestre og tyske og svenske landsholdsstjerner er på kontrakt hos "zebraerne", men Kolding strittede godt imod.

Anført af en toptændt Anders Petersen i målet og godt angrebsspil af Lukas Karlsson og Kasper Søndergaard fulgte jyderne med gæsterne hele vejen igennem første halvleg og var kun bagud med 16-17 ved pausen.

Kiels store bredde blev dog udslagsgivende for, at tyskerne mod slutningen kunne trække fra. Der blev lukket bedre af i tyskernes forsvar, og det gav en række nemme kontrascoringer.

Ekstra ærgerligt for koldingenserne var det, at landsholdsspilleren Bo Spellerberg udgik i kampens slutning med det, der lignede en fibersprængning.

Ham kan klubben dårligt undvære i Jack & Jones Ligaen, hvor slutspiller er lige rundt om hjørnet. KIF Kolding viste i sidste sæson, at man på en god dag kan matche Kiel. Da lykkedes det at få uafgjort i hjemmekampen i gruppespillet, men så tabte DM-sølvvinderne til gengæld også med 15 mål i returkampen.