Koldingenser klarer cut og er klar til finaledagene

Martin Ovesen fra Kolding har fredag spillet sig til en delt 15. plads i Europa Tour turneringen Made In Denmark. Det betyder, at han spiller med i weekendens finale.

Han har slået golfstjerner som Andreas Hartø, Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen af pinden. Den unge golfspiller Martin Ovesen fra Kolding Golf Club klarede fredag cuttet i Europa Tour turneringen Made In Denmark, der spilles i Himmerland.

- Det lange spil var bedre i dag, og jeg putter rigtig fint, så jeg er godt tilfreds, siger Martin Ovesen til TV SYD fredag aften.

Torsdagens runde i -3 og fredagens runde i -1 giver ham en samlet placering på en 15. plads i -4.

Det betyder også, at han er blandt de 87 bedste golfspillere, som spiller finaledagene lørdag og søndag.

- Jeg har en god fornemmelse til i morgen, og hvis jeg får styr på de sidste detaljer, er jeg overbevist om, at jeg kan gå ud og score ret lavt, siger en træt Martin Ovesen, der nu skal lade helt op til lørdag:

- Jeg skal bare slappe helt af, have noget at spise, og så spille godt i morgen.

Martin Ovesen spiller på Nordic League, men fik et wildcard til turneringen i Himmerland, hvilket betyder, at han springer direkte fra Ecco Tour over Challenge Tour til en Europa Tour turnering.

- Det er virkelig fedt, at jeg kan være med i denne kategori, og det bekræfter mig bare i, at det jeg har arbejdet på så længe er rigtigt, og at jeg har det helt rigtige hold bag mig, siger koldingenseren.

Starttider for lørdagens runde er endnu ikke offentliggjort, men du kan følge med på www.golf.dk