Koldings russer er akut opereret

Konstantin Igropulo er blevet opereret i maven i løbet af onsdagen som følge af store smerter i maveregionen.

Torsten Laen viste sig som en god holdkammerat, da han kørte Konstantin Igropulo på sygehuset med store mavesmerter tirsdag. Den første vurdering hed blindtarmbetændelse, men KIF Kolding Københavns russer kunne fortælle, at han allerede havde fået fjernet sin blindtarm i december i Berlin.

I Konstantin Igropulos sommerferie vendte smerterne tilbage, da han var på ferie i Rusland. Her udelukkede man dog blindtarmsbetændelse, da russeren allerede var blevet opereret for det. Derfor slog man med succes smerterne ned med en hård antibiotikakur.

Tirsdag morgen vendte smerterne dog tilbage, og tirsdag eftermiddag blev Konstantin Igropulo så indlagt, efter Torsten Laen hjalp ham op på sygehuset. Undersøgelser har vist, at der er en stor betændelsestilstand ved blindtarmen, og at der faktisk stadigvæk er 2,5 cm tilbage af blindtarmen. Den venstrehåndede russer er derfor onsdag blevet opereret.

Der er en del usikkerhed omkring situationen, og derfor tør KIF Kolding København endnu ikke spå om, hvor længe den hårdt ramte trup skal være uden russiske stjerne.