Kommunal vente-melodi: Det skal nok gå i orden

Kolding Kommune har valgt en positiv vente-melodi til telefon-anlægget. Melodien hedder ”It’s gonna be alright”. Vinderen fundet mellem 31 forslag.

Steffen Bay kunne modtage en check på 10.000 kr. Det var hans melodi, som en jury valgte mellem 31 forslag.

Den 48-årige vinder har sit eget lydstudie. Og i sin fritid er han er leder af gospelkoret South City Gospel Choir.

Steffen Bay har lavet indspilningen sammen med sin datter, Maria, som er 13 år og spiller ukulele.

- Jeg valgte at komponere melodien, så den ville fungere godt med de akkorder som Maria skulle spille. Udfordringen har været en god og spændende proces for os begge. Og som musiker og borger i Kolding er det selvfølgelig rart at tænke på, at der kommer noget god musik i ørerne, når jeg selv og alle andre ringer til kommunens omstilling - hvis man altså er så "heldig”, at skulle vente til min melodi, inden man bliver stillet om, siger Steffen Bay.

Hvert år ringer 142.000 til Kolding Kommune. De venter i gennemsnit 26 sekunder – og det skal helst være en positiv start på henvendelsen.

Borgmester Jørn Pedersen har taget initiativet til konkurrencen og glæder sig over, at så mange fra musikmiljøet har taget udfordringen op.

- Juryen synes, at mange forslag lever op til vores ønske at møde borgerne med et glad og varmt udtryk, noterer han i en pressemeddelelse.

 

 

 

 

 

Fakta om Kolding Kommunes omstilling – på 4x79:
142.000 besvarede opkald pr. år
Gennemsnitlig ventetid: 26 sekunder
75% af opkaldene klares på under 30 sekunder.