TV der bevæger dig

Kvikke medarbejdere afslører unge mænd med falske 1000 kr.-sedler

Tre mænd fra Odense brugte en falsk pengeseddel til at betale mad på McDonalds i Kolding.

Det var falske 1000 kr.-sedler, de unge mænd forsøgte at købe fastfood med. Foto: ARKIV

Tre mænd fra Odense besluttede tidligt lørdag morgen at stille deres sult på McDonalds i Kolding. Her kørte de i drive-in og bestilte deres varer, men da betalingen skulle falde, undrede de ansatte sig over den 1000 kr.-seddel, de unge mænd forsøgte at betale med.

Så i stedet for at få deres mad, så kiggede vi lige forbi, og vi kunne konstatere, at de havde flere falske pengesedler i bilen, fortæller Kent Midtgaard Hansen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi

Kent Midtgaard Hansen, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

 

De unge fik dog lov til at køre hen og vente på deres mad. I mellemtiden undersøgte de ansatte pengesedlen yderligere og konstaterede, den var trykt på almindeligt papir. De tog derfor kontakt til politiet.

- Så i stedet for at få deres mad, så kiggede vi lige forbi, og vi kunne konstatere, at de havde flere falske pengesedler i bilen, fortæller Kent Midtgaard Hansen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

- Vi har en formodning om, at de unge mænd også har forsøgt at betale med pengene nede i Koldings byliv, så hvis nogen har en mistanke om, at de har falske pengesedler i kasseapparatet, så hører vi gerne fra dem, siger vagtchefen.

Mest sete på tvsyd.dk