TV der bevæger dig

Kvinde blev udskrevet fra psykiatrisk afdeling få timer tidligere

Den yngre kvinde, som lørdag aften blev ramt af et skud i benet afgivet af politiet, blev udskrevet fra psykiatrisk afdeling blot få timer før episoden.

Psykiatrisk Afdeling i Kolding. Arkivfoto. Foto: Louise Mathilde Johnsen, TV SYD

1 af 2

Den Uafhængige Politiklagemyndighed undersøger, hvordan det kunne ske, at en politiassistent trak og affyrede sit tjenestevåben mod en yngre kvinde fra Kolding, som lørdag aften blev ramt i benet på Vejlevej i Kolding, efter kvinden angiveligt havde truet de tilstedeværende polititjenestemænd med en kniv.

Hun er udskrevet efter eget ønske, og vi kunne ikke tilbageholde hende efter gældende lovgivning.

Oversygeplejerske på psykiatrisk afdeling i Kolding, Peter Jezek.

Se mere video på localeyes.dk.

Nu kan TV SYD fortælle, at den yngre kvinde få timer før episoden blev udskrevet fra psykiatrisk afdeling i Kolding. Oversygeplejerske på psykiatrisk afdeling i Kolding Peter Jezek bekræfter, at kvinden, der blev skudt af politiet, tidligere på aftenen var blevet udskrevet fra psykiatrisk afdeling. Han siger følgende til TV SYD:

- Ja, det kan vi bekræfte. Hun er kendt i systemet og har flere indlæggelser bag sig. Hun er udskrevet efter eget ønske, og vi kunne ikke tilbageholde hende efter gældende lovgivning.

TV SYD har yderligere været i kontakt med kvindens familie, der bekræfter forløbet.

Læs også Øjenvidne: Jeg hører et skud, og så falder skikkelsen sammen

01:12

Episoden udspandt sig på åben gade nær Kolding Stadion på Vejlevej i Kolding, der lørdag aften længe var spærret for al trafik. Video: localeyes.dk.

Luk video

 

Mest sete på tvsyd.dk