Kvinde fik et underligt brev fra lægen

72 årige Astrid Pedersen Jørgensen bad om en henvisning til behandling for søvnapnø. I stedet fik hun et underligt svar, der gjorde hende chokeret.

-Jeg foreslår, at hun får sig selv til at stemme på nogle ikke socialistiske partier ved næste valg. Sådan lød det bl.a. i det brev, som Astrid Pedersen Jørgensen fra Vamdrup fik fra lægen.

Det underlige brev har gjort den 72 årige kvinde sur og vred og hun forstår slet ikke, hvad meningen er med lægens svar.

-Jeg blev meget chokeret, det gjorde jeg, siger Astrid Pedersen Jørgensen i dag til TV SYD.

I brevet, som TV SYD har set, står der endvidere,

Patienten er borger i Lars Løkke Rasmussens socialistiske enhedsstat, hvor hun bliver bedt om at aflevere tres procent af sin indkomst til staten.

TV SYD har i dag talt med læge Martin Bo Christensen fra Kolding, der har sendt brevet til Astrid Pedersen Jørgensen, men han har ikke ønsket at udtale sig til TV SYD.

Astrid Pedersen Jørgensen har ikke tænkt sig at klage over lægen, men hun har ingen planer om at fortsætte som patient ved lægen.

-Jeg har en tid, men den har jeg afbestilt. Man har da ikke tiltro til sådan en, når man får sådan et brev, siger Astrid Pedersen Jørgensen, til TV SYD