TV der bevæger dig

To lastbiler stødt sammen - lange køer på motorvejen

Der skete onsdag midt på dagen to færdselsuheld på motorvej E45. Politi og redningsarbejdere havde travlt på ulykkesstederne.

00:20

To lastbiler stødte sammen på motorvej E45 ved Christiansfeld og forårsagede lange køer sydpå. Video: Localeyes

Der var onsdag midt på dagen lange køer på motorvej E45 ved Christiansfeld, hvor to lastbiler var stødt sammen. Foto: Localeyes.dk

På grund af uheld på E45 Sønderjyske Motorvej var der onsdag lange køer på indfaldsvejene til Kolding. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

På grund af uheld på E45 Sønderjyske Motorvej var der onsdag lange køer på indfaldsvejene til Kolding. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 4

Der skete to færdselsuheld på motorvej E45 onsdag midt på dagen. Politi og redningsarbejdere har arbejdet på højtryk på ulykkesstederne. 

Det ene uheld skete ud for Christiansfeld i nordgående retning. Her stødte to lastbiler sammen, og det resulterede i en kø på ca. 12 km. Ingen personer kom til skade.

KLIK og se mere tv på localeyes.dk

Det andet uheld skete ved afkørsel 53 syd for Skanderborg i sydgående retning. Der var seks personbiler involveret.  Ingen kom alvorligt til skade i forbindelse med uheldet, der var årsag til en kø på ca. 4 km. 

Kl. 14.41 oplyste Sydøstjyllands Politi, at der var ryddet op efter uheldet ved Skanderborg. Godt en halv time senere var motorvejen ved Christiansfeld også ryddet. 

Ved 15.30-tiden oplyste vagtchef Flemming Lau fra Sydøstjyllands Politi, at trafikken så småt er ved at komme i gang igen.

- Vi har åbnet nødsporet og regner med at kunne åbne helt for trafikken i løbet af ganske kort tid, siger han til Ritzau.