To lastbiler stødt sammen - lange køer på motorvejen

Der skete onsdag midt på dagen to færdselsuheld på motorvej E45. Politi og redningsarbejdere havde travlt på ulykkesstederne.

Der skete to færdselsuheld på motorvej E45 onsdag midt på dagen. Politi og redningsarbejdere har arbejdet på højtryk på ulykkesstederne. 

Det ene uheld skete ud for Christiansfeld i nordgående retning. Her stødte to lastbiler sammen, og det resulterede i en kø på ca. 12 km. Ingen personer kom til skade.

KLIK og se mere tv på localeyes.dk

Det andet uheld skete ved afkørsel 53 syd for Skanderborg i sydgående retning. Der var seks personbiler involveret.  Ingen kom alvorligt til skade i forbindelse med uheldet, der var årsag til en kø på ca. 4 km. 

Kl. 14.41 oplyste Sydøstjyllands Politi, at der var ryddet op efter uheldet ved Skanderborg. Godt en halv time senere var motorvejen ved Christiansfeld også ryddet. 

Ved 15.30-tiden oplyste vagtchef Flemming Lau fra Sydøstjyllands Politi, at trafikken så småt er ved at komme i gang igen.

- Vi har åbnet nødsporet og regner med at kunne åbne helt for trafikken i løbet af ganske kort tid, siger han til Ritzau.