TV der bevæger dig

Leder desperat efter forsvundet 76-årig

Den 76-årige Erik Jørgensen fra Vonsild ved Kolding har nu været forsvundet i en uge. Politiet har søgt med mandskab, hunde og helikopter. Forgæves. Hans familie er nu ved at være desperate for at få vished om hans skæbne. Derfor har de taget kontakt til en clairvoyant.

02:35

Familien til 76-årige Erik Jørgensen er desperate efter nyt om deres mand, far og bedstefar.

1 af 2

Erik Jørgensen, der er dement, bortgik fra sit hjem i Vonsild mandag den 10. juni klokken cirka 7.30. Siden har både familie og politi søgt efter manden. En clairvoyant fortæller familien, at manden er i live, og at han befinder sig et mørkt sted. Derfor trygler Erik Jørgensens datter lokalområdet om at hjælpe.

- Jeg håber, at folk vil lede i deres udhuse og skure for at se, om han skulle være der. Bare vi finder ham, så han kan få fred, og vi kan få fred, siger Yvonne Roos Jørgensen til TV SYD.

Vagthavende hos Sydøstjyllands Politi siger, at de er meget opmærksom på den forsvundne, og at politiet på ingen måde har opgivet at finde ham. Men han siger samtidig, at det nærmest er umuligt for politiet at lave en stor eftersøgning af den forsvundne, fordi der ikke er nogen spor, der leder dem i en bestemt retning.