TV der bevæger dig

Lille Virgil trækker folk til

1200 skoleelever skal i denne uge opleve Lille Virgil på Koldinghus. Billetterne er revet væk til skoleforestillingerne. Til familie-forestillingerne i vinterferien er der stadig billetter tilbage.

Fra forestillingen på Koldinghus

"Lille Virgil" opføres i forbindelse med Koldingshus' succesrige udstilling: "Drengestreger - Ole Lund Kirkegaard og hans verden". Udstillingen er blevet et stort tilløbsstykke og er blevet forlænget til 25. marts.

Gymnastik for lattermuskler

Forestillingen er blevet til i et samarbejde mellem Dronning Dorothea Teatret og Museet på Koldinghus.
Der er dømt gymnastik for lattermusklerne, når drengene møder købmanden, som spiser de gådefulde kaspers-frø, mens han sidder og spiller violin på taget, eller den ildelugtende drage med vist nok fire hoveder og otte ben.

Energiopladning

- Det har været pragtfuldt og en stor energiopladning, siger Michael Hansen, der har været instruktør på forestillingen. For at kunne løfte opgaven har jeg været nødt til at finde mine egne drengestreger frem. Vi har det med at glemme barnet i os selv. Ole Lund Kirkegaards galleri af prægtige unger rammer alle i solar plexus - uanset om vi vil eller ej. Det bør alle ? fra 5 til 90 år - unde sig selv, siger han.

Koldinghus har sat 1200 biletter til salg til de otte skoleforestillinger i denne uge. De blev udsolgt på få uger.

I vinterferien spilles 12 gange - og her er der stadig billetter tilbage.

Mere kultur