TV der bevæger dig

Lokale håndboldherrer spiller EM på hjemmebane

Der er flere lokale spillere på holdet, når det danske u20-mandskab i herrehåndbold skal spiller EM på hjemmebane i Kolding og Vamdrup.

Koldingdrengen Nikolaj Enderleit (i rød og hvid) har allerede fået debut for KIF Kolding København - og nu skal han altså spille EM på hjemmebane i Kolding, før han efter sommerferien starter i TM Tønder. Foto: Jens Nørgaard Larsen, Scanpix Denmark

Der er flere lokale spillere at finde i rødt og hvidt, når EM i håndbold for U20 herrer skal spilles fra den 28. juli til den 7. august i Kolding og Vamdrup.

En helt særlig oplevelse bliver det for de tre koldingdrenge Nikolaj Enderleit, Jens Svane og Sebastian Augustinussen, som landstræner Morten Henriksen netop har udtaget til slutrunden.

- At få lov at spille EM på hjemmebane er noget helt unikt. Ikke nok med at det er i Danmark, det er sågar i Kolding/Vamdrup hvor vi har haft vores håndboldopdragelse og utallige gode minder og oplevelser, hvilket bare gør det endnu mere spændende og enestående, siger Nikolaj Enderleit, der netop er skiftet til TM Tønder, i en pressemeddelelse efter udtagelsen.

Der er dog også flere lokale at finde på holdet. Sønderjyskes Aaron Mensing og Ribe-Esbjerg-spilleren Lasse Nikolajsen er også at finde på det danske hold, der tæller i alt 16 spillere.     

De danske drenge spiller deres indledende gruppekampe i Sydbank Arena i Kolding. Her lyder modstanden på Holland, Makedonien og Norge.

Mest sete på tvsyd.dk