Lokale jazz-ildsjæle får tre nomineringer til stort prisshow

Der er gode muligheder for priser til trekantområdet, når Danish Music Awards Jazz løber af stablen først i december.

Sekretariatschefen i Jazz i Trekanten er ikke til at skyde igennem i disse dage. Hele tre nomineringer er det blevet til inden årets store prisfest Danish Music Awards Jazz.

- Det er virkelig fantastisk. Jeg er enormt glad for, at vores kæmpe indsats for at gøre trekantområdet til en kulturmetropol bliver set – også så langt væk som København. Det er en anerkendelse af det vi gør, og at det vi tror på, er det rigtige, siger sekretariatschef i Jazz i Trekanten, Karsten Bech, til TV SYD.

Han er selv nomineret til P8 Jazz-prisen, der bliver givet til en ildsjæl, der har bidraget til at styrke jazzen lokalt eller på landsplan. Samme nominering er givet til de unge, der står bag de månedlige jazzkoncerter på Pitstop i Kolding.

quote

Det er virkelig fantastisk. Jeg er enormt glad for, at vores kæmpe indsats for at gøre trekantområdet til en kulturmetropol bliver set – også så langt væk som København.

Karsten Bech, sekretariatschef, Jazz i Trekanten

- Det giver en synlighed, som kan trække både publikum, musikere og arrangører til. Vi håber også at den øgede synlighed gør det nemmere at søge fonde - både lokalt og nationalt.

Selve foreningen Jazz i Trekanten er nomineret til årets danske jazz-spillested, Live Jazz Danmark prisen, der bliver givet til et spillested, en festival eller en koncertarrangør, der har gjort en ekstra indsats for live-jazz.

- Vi er rigtig stolte, for vi er nomineret som det eneste spillested udenfor København. Mange aner ikke hvor trekantområdet ligger. Er det noget oppe ved Skive? Det her beviser, at vi samles om at skabe noget stort, slutter Karsten Bech.

Priserne uddeles ved Danish Music Awards Jazz den 4. december 2017 på Bremen Teater i København. Awardshowet bliver også streamet live i Nicolai Bio i Kolding og i SeminarieHuset i Ribe.