Lotto-vinder: Måtte vække konen, så hun også kunne tjekke tallene

En 63-årig mand fra Kolding blev lørdag den heldige vinder af en Jokergevinst på hele 6.527.453 kroner. Han købte sin kupon i Føtex lørdag formiddag.

Den 63-årige mand fra Kolding, som lørdag blev den heldige vinder af en Jokergevinst på hele 6.527.453 kroner, købte sin kupon i Føtex på Helligkorsgade.

quote

Jeg gik op og vækkede min kone, som fik et helt chok, da jeg plejer at være meget stille, når jeg kommer sent hjem. Men jeg skulle altså have hende til at verificere, at den var god nok.

Anonym lotto-vinder, Kolding

Manden er en loyal spiller af Lotto og spiller fast med hver uge. Det er dog første gang, han vinder en større gevinst, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. Han vil gerne være anonym, men siger til Danske Spil:

- Jeg har engang vundet 11.000 kroner i Tips, men det er jo mange år siden efterhånden. Og dem har jeg nok spillet væk i løbet af årene. Men det her er jo helt vildt, siger han efter et møde i banken.

Manden, der er offentligt ansat, kom hjem fra en fest lørdag nat ved 02-tiden, og satte sig ved computeren for at tjekke lottotallene.

- Det havde været meget festligt, så jeg var ikke helt sikker på, det var helt rigtigt, hvad mine øjne så”, siger han og griner.

- Jeg gik derfor op og vækkede min kone, som fik et helt chok, da jeg plejer at være meget stille, når jeg kommer sent hjem. Men jeg skulle altså have hende til at verificere, at den var god nok, lyder det.

Parret vil bruge pengene til at betale deres hus ud og til at rejse og forsøde tilværelsen, når de går på pension. Og så har manden længe haft en drøm om at købe en lille fiskerbåd. 

Deres to børn skal også mærke at deres forældre er blevet millionærer. 

- Jeg har ikke fortalt dem noget endnu. Men jeg har tænkt mig at overføre 10.000 kroner til deres konti i dag, da vi  endnu ”kun” har fået adgang til 200.000 kroner. Så jeg glæder mig til, at de så ringer og siger: Hvad i alverden foregår der far.