Makedonere sender KIF ud af Champions League

HC Metalurg vandt stort samlet over KIF Kolding København i 1/8-finalen i Champions League.

KIF Kolding København er færdig i denne sæsons udgave af håndboldens Champions League. Det makedonske hold HC Metalurg viste sig som for stor en mundfuld i 1/8-finalen.

Det danske hold havde gjort det svært for sig selv ved at tabe den første kamp på udebane med 17-23, og på hjemmebane lykkedes det aldrig for danskerne at skabe spænding om det samlede udfald.

Det blev til et nyt dansk nederlag på 26-30, og dermed vandt HC Metalurg sammenlagt 53-43.

Normalt er KIF Kolding København kendt for sit fremragende forsvar, men søndag havde holdet svært ved at dæmme op for makedonerne, der kunne gå til pausen med en føring på 15-13.

Særligt Renato Vugrinec var en fremragende skytte for Metalurg, og i målet var Kasper Hvidts redningsprocent klart under vanlig standard.

Metalurg slap ikke grebet, og midt i anden halvleg bragte holdet sig for første gang foran med fire mål.

Det betød, at det danske hold skulle vinde det sidste kvarter med 11 overskydende mål. Det var reelt afgørelsen, som fik udeholdet til at spare nogle af profilerne.

Alligevel formåede KIF ikke at reducere, og det sluttede altså med et nederlag på fire mål. Dermed er det slut med dansk deltagelse i herrernes Champions League, efter at Aalborg lørdag blev sendt ud af Barcelona.