Mike Legarth har fået nyt job

Det tidligere folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, Mike Legarth, er blevet ansat som vicedirektør i Classic Race Aarhus.

Selvom Mike Legarth ikke længere er en del af Det Konservative Folkepartis folketingsgruppe, så kommer han bestemt ikke til at kede sig. Ud over at være ejer af virksomheden Connection Inkasso, så er han netop blevet ansat som vicedirektør i racefestivalen Classic Race Aarhus.

- Det er et drømmejob for mig. Her kan jeg virkelig bruge mine erfaringer fra 27 år som direktør i det private erhvervsliv. Mit politiske virke har primært været drevet af at skabe noget for andre, og det falder godt i tråd med Classic Race Aarhus' formål, fortæller Mike Legarth i en pressemeddelelse.

Det er meningen, at Mike Legarth frem til maj måned 2016 skal lære organisationen at kende, hvorefter han skal overtage pladsen som administrerende direktør i Classic Race Aarhus 1. juni.

Mike Legarth er selv ivrig racerkører, og han har blandt andet deltaget i DTC-klassen, hvor han i 2004 vandt mesterskabet for private teams.