TV der bevæger dig

Minimal tro på sejr hos Koldings direktør

Der er kun 20 procents chance for Kolding-sejr til dagens semifinale mod AGK, spår Koldings egen direktør.

KIF Koldings direktør tror ikke meget på sejr mod København.

Når KIF Kolding lørdag klokken 17.20 møder AG København på hjemmebane, er håbet om en samlet sejr i DM-semifinalen allerede så godt som dødt på direktørkontoret.

KIF-direktør Jens Boesen har nemlig, allerede før den første af to kampe bliver fløjtet i gang, forberedt sig på, at AGK bliver særdeles vanskelige at slå ud af kurs.

- Jeg håber på, at vi kan få en lige kamp, men jeg forventer ikke, vi kan vinde over AG i de to kampe, siger han.

Som noget nyt bliver der spillet semifinaler i år, og de afgøres over to kampe, ligesom det er kendt fra de europæiske turneringer.

KIF Kolding og AG København mødes i returkampen om en uge i Brøndby.

- Hvis vi skal være realistiske, vil jeg gætte på, at vores chancer for at vinde er 20/80. AG København har et lønbudget på 23 millioner kroner, og vi har et på 9, lyder det fra Kolding-direktøren.

Men ifølge Boesen er der ikke grund til at slukke for fjernsynet, når kampen bliver skudt i gang. For KIF Kolding har nemlig tænkt sig at kæmpe på banen, også selvom det virker en kende urealistisk at slå topholdet fra København.

- Vi agter at gøre det, vi kan. Vi glæder os meget, og så må vi se, hvor langt det bærer, lyder det fra direktøren, der uddyber:
- Når vi har mødt Kiel, Barcelona og mange andre hold, har vi heller ikke forventet at vinde over dem, men der har vi presset dem alligevel.

Mere sport