TV der bevæger dig

Nu rykker dyreambulancen ud fra Kolding

Flere og flere kæledyr bliver tilovers og derfor åbner Dyreværnet en ny afdeling, der skal tage sig af misrøgtede dyr.

Nu kan hunde få hjælp i Kolding

Det har længe været et stort ønske, og nu kan Dyreværnet åbne organisationens første internat i Jylland.

Dyreværnet har i flere år drevet internat i Rødovre ved København, men i dag åbner et nyt i Kolding. 

Det er Gitte Visbech, der driver den nye afdeling og hun glæder sig til arbejdet med de mange dyr, der har behov for hjælp.

-Det vi kommer til at lave, der er at hjælpe, hvis en hund skal have et nyt hjem og så er der alle dyreværnssagerne, og det er helt nyt for mig, siger Gitte Visbech til TV SYD.

Internatet i Rødovre er ofte fuldt belagt med hunde, katte, kaniner og andre smådyr, der har behov for hjælp og for en ny familie.

Men for at kunne hjælpe endnu flere dyr har Dyreværnet indgået et samarbejde med Søndergaard Hunde- og Kattepension i Kolding, der nu  skal huse et internat.

Allerede på åbningsdagen er der flyttet seks hunde ind, som skal have et nyt hjem.

Der er rigtig mange dyr der har brug for hjælp.

 

 

Behovet for et jysk dyreinternat har været der længe, og Dyreværnets direktør Signe Sehested Lund er glad for, at det nu er lykkedes.

- Vi modtager utallige henvendelser fra borgere i Jylland, som gerne vil adoptere dyr fra Dyreværnet, men som synes, at det er lang vej at køre helt til København. Det har vi fuld forståelse for. Så nu får de jyske dyreelskere nemmere ved at adoptere dyr fra os, siger Signe Sehested Lund, der er direktør for Dyreværnet.

Du kan læse mere om Dyreværnet på dyreværnet.dk.