Ny bypark i Seest

En ny bypark i Seest skal samle indbyggerne i Kolding-bydelen 11 år efter fyrværkeriulykken.

Byggeriet af en ny bypark er i fuld gang i Kolding-bydelen Seest. En bypark der efter hensigten skal skabe større sammenhold i området.

I kølvandet på fyværkeri-ulykken i 2004 havde flere af indbyggerne i Seest behov for et større fællesskab. Et fællesskab de nu ønsker at sparke til endnu en gang ved at anlægge byparken midt i Seest, der skal hedde Seest Samling.

Seest Samling kommer i følge planen til at indeholde alt fra scene til grillhytter og legeplads, og projektet er støttet af Kolding Kommune, Hansenberg og flere private fonde.

I dagens udgaver af Naboer besøger TV SYD byggeriet af Seest Samling, hvor vi skal blive klogere på projektet og konsekvenserne af ulykken for 11 år siden. Naboer sendes på TV SYD+ i dag klokken 15:00, 19:55 og 22:40.

Sammenholdet skal styrkes i Kolding-bydelen Seest. Det er baggrunden for at de lige nu er igang med at opføre en ny bypark der. Seest-området blev hårdt ramt under den kæmpestore fyrværkeriulykke for 11 år siden. Dengang mistede ét menneske livet og mange mistede deres hjem. Det er den ulykke der har medvirket til, at Seest nu skal have et nyt sted at samles.