TV der bevæger dig

Ny S-kandidat klar i Kolding

En enig fællesledelse har besluttet, at indstille Christian Rabjerg Madsen som ny folketingskandidat for Socialdemokraterne i Kolding.

Christian Rabjerg Madsen

Christian Rabjerg Madsen har hidtil arbejdet som kampagnechef for den netop afgåede borgmester i Aarhus, Nicolai Wammen (næstformand for Socialdemokraterne), der nu stiller op til folketinget. Medlemmerne skal tage stilling til fællesledelsens indstilling på en generalforsamling d. 22. august i Kolding.

- Vi har valgt Christian Rabjerg Madsen, fordi han passer perfekt til den profil, vi søger her i Kolding. For os var det vigtigste at finde en kandidat, der kan blive valgt, sikre Kolding indflydelse på Christiansborg og give organisationen ny gejst. Christian kan det politiske håndværk, og han har erfaring fra Aarhus med at føre kampagne. Christian Rabjerg Madsen har arbejdet som kampagnechef for Nicolai Wammen både til kommunalvalget i 2009 og nu i forbindelse med Nicolai Wammens folketingskandidatur, siger konstitueret formand for Fællesledelsen, Bjørn Lauersen.

- Jeg er glad for fællesledelsens opbakning, og glæder mig til at komme i gang med opgaven, hvis medlemmerne bakker op om mit kandidatur. Kolding kredsen er for mig en ønskekreds med stolte socialdemokratiske traditioner, så såfremt medlemmerne vælger mig, flytter jeg naturligvis til Kolding med omgående virkning, , siger Christian Rabjerg Madsen.