Nyt billede af forsvundne Jettes bil offentliggjort

Jette Vedel Olsen har været forsvundet siden onsdag. Et af få spor er billede fra en tankstation, som nu bliver offentliggjort.

 
 
Foto: Sydøstjyllands Politi

OPDATERING: Bilen er fundet, men Jette Vedel Olsen er forsat savnet. LÆS ARTIKEL

Jette Vedel Olsen forlod sit hjem i Lunderskov i nedtrykt sindstilstand i onsdags. Siden har det være sparsomt med spor i sagen. Politiet har tidligere offentliggjort et billede af Jette Vedel Olsen, der er bevægelseshandikappet, 165 centimeter høj, spinkel af bygning og med lyst, glat skulderlangt hår.

JydskeVestkysten skriver, at den seneste sikre position på Jette Vedel Olsen er fra tirsdag,den 11. april klokken 11.42 på Skærup rasteplads syd for Vejle, hvor hun tankede op. Det har tidligere været fremme, at hun var set omkring Dronninglund i Nordjylland, det har politiets efterforskning dog ikke kunnet bekræfte, skriver avisen.

Lørdag har politiet så offentliggjort endnu et billede, se herunder, og efterlyser folk, som har set den sorte VW Up med registreringsnummer AC 81310, som Jette Vedel Olsen er kørt i. Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet, så modtager de gerne henvendelser på 1-1-4.