Nyt spøgelseshus åbnede på hårrejsende facon

Dystopia i Vejle har stor succes med at skræmme livet af folk. Nu er der også åbnet et spøgelseshus i Kolding. Og åbningen gik over al forventning.

De fleste har nok hørt om Dystopia i Vejle. Totalteateret, hvor zombier skræmmer livet af folk, der vover sig til et besøg. Men nu kan man også lade sig skræmme i Kolding, hvor et nyt hårrejsende teater fredag slog dørene op for første gang. 

- Åbningen gik over al forventning, siger Alexander Wilger til TV SYD. Han spiller en af de skræmmende karakterer i spøgelseshuset Hotel Trapped. Og lige nu, mens han taler i telefon med TV SYD, står han og venter på, at dagens første hold besøger hans uhyggelige operationsstue. - Ja, de første kommer ind om ca fem minutter, så det skal gå lidt hurtigt, griner han. 

- Jeg spiller en læge, der hedder J.H. Seidelin, så når folk kommer ind står jeg klar på min operationsstue med falske sprøjter og skræmmer folk, forklarer Alexander Wilger.

På åbningsaftenen havde spøgelseshuset åbent i fire timer, og i den periode gætter Alexander Wilger på, at omkring 400 mennesker nåede at opleve spøgelseshuset. 

- Nogle giver op undervejs. Vi har et kodeord, man kan bruge, hvis man gerne vil ud. Andre grinede og nogle blev virkelig bange, og ville bare videre til det næste værelse hurtigst muligt, fortæller Alexander Wilger. 

Spøgelseshuset er indrettet i en lagerhal, og holdet bag Hotel Trapped har planer om at udbygge attraktionen endnu mere til næste år.