Obduktion bekræfter politiets mistanke om drab

En obduktion bekræfter, at en 61-årig kvinde fra Kolding blev dræbt. Det oplyser Sydøstjyllands Politi tirsdag formiddag.

Lørdag ved middagstid blev en 61-årig kvinde fundet død i sit hjem på Christiansøvej i Kolding.

Siden da har Sydøstjyllands Politi ledt efter kvindens mand, den 63-årige Bent Ovesen, der ikke er set eller har givet lyd fra sig, siden hustruen blev fundet død. På grund af skader på den afdøde bekræftede Sydøstjyllands Politi i går, at sagen betragtes som en drabssag.

Resultatet af retsmedicinernes obduktion bekræfter, at der er tale om et drab og bekræfter, at de konstaterede skader på den 61-årige kvinde er årsag til hendes død.

De nærmere detaljer og omstændigheder omkring dødsårsagen kan Sydøstjyllands Politi ikke oplyse noget om af efterforskningsmæssige hensyn.

quote

Efterforskningen tyder på, at drabet er begået natten mellem torsdag og fredag. 

Carit Andersen, politiinspektør, Sydøstjyllands Politi

- Efterforskningen tyder på, at drabet er begået natten mellem torsdag og fredag. Det er vores formodning, at Bent Ovesen og den gråbrune Ford Mondeo har forladt adressen omkring kl. 5.30 fredag morgen. Vi er derfor meget interesserede i at høre fra borgere, der kan have set ham omkring dette tidspunkt – eller senere, siger fortæller politiinspektør Carit Andersen, Sydøstjyllands Politi, i en pressemeddelelse.
Den dræbte kvindes mand, Bent Ovesen, er blevet efterlyst i hele landet, og politiet har søgt efter ham de sidste tre dage med både helikopter og hundepatruljer. Blandt andet i Vejers på vestkysten, hvor familien havde sommerhus.

- Vi frygter, at han kan have gjort skade på sig selv, og også af den grund vil vi gerne i kontakt med ham hurtigst muligt. Derfor håber vi, at borgerne kan hjælpe os og vil kontakte os, hvis de har set ham eller den gråbrune Ford Mondeo, som han formentlig kører i, siger politiinspektør Carit Andersen, Sydøstjyllands Politi.

Bent Ovesen er 63 år og er almindelig af bygning og 187 cm høj. Han bærer briller og er skaldet. Bilen, han formentlig kører i, er en gråbrun Ford Mondeo, årgang 2015, med registreringsnummer AU 24836.