Ødelagt net gjorde debut kaotisk

Onsdag aften blev den første kamp i Sydbank Arena i Kolding spillet. Men der var startvanskeligheder, da et net foran en tribune ikke virkede.

Byggeriet af det nye Sydbank Arena begyndte den 2. marts 2015, og håndboldfans har lige siden ventet i spænding på, at arenaen stod færdig og klar til kamp.  Det skete onsdag aften, hvor KIF Kolding København tog imod BSV. Men kampen gik langt fra som planlagt.

For et net bag det ene mål ville ikke gå ned, og dermed var tilskuerne ikke beskyttet af boldene. Det medførte, at en tilskuer under opvarmningen fik en bold i hovedet og kørt på skadestuen.

- Nettet havde hængt, som det skulle, i fjorten dage. Men grundet indløb til kampen med store flag, blev nettet hævet helt op. Der sidder et motorværn i nettet, som blev aktiveret, og derfor kunne vi ikke få det ned igen, siger centerleder i Sydbank Arena, Torben Damm.

Kampen skulle begynde kl.20.30, men den blev forsinket, da de 185 tilskuere, der sad på tribunen bag målet, blev flyttet. Kampen kunne gå i gang omkring kl.20.45.  

- Vi har givet de tilskuere, vi måtte flytte, en gratis billet  til en af de kommende kampe i arenaen, siger Torben Damm.