Opsætning af tonstung bro gav Flemming sommerfugle i maven

Det er nu muligt at krydse Blinde Å via en 22 meter lang bro. Broen blev onsdag hejst på plads, mens Flemming Fyhn, der har lavet broen, så spændt til.

Det var en spændt Flemming Fyhn, der i dag var på arbejde. Han skulle se en 11,5 ton tung bro, han har lavet, blive hejst på plads ved Blinde Å.

Broen er 22 meter lang og skulle løftes 34 meter ud mellem nogle træer, inden den kunne blive lagt på Blinde Å. En stor kran fra firmaet BMS skulle løfte broen på plads. Det gjorde Flemming Fyhn meget spændt.

quote

Jeg har sommerfugle i maven. Jeg har været vågen et par gange i nat, så det er meget spændende.

Flemming Fyhn, Hjørnegårdens tømrer, anlæg og montage, Vamdrup. 

- Jeg har sommerfugle i maven. Jeg har været vågen et par gange i nat, så det er meget spændende, siger Flemming Fyhn, Hjørnegårdens tømrer, anlæg og montage, til TV SYD.

Blinde Å er en sideå til Kolding Å. Broen skal gøre stisystemet langs Blinde Å og Kolding Å bedre. Flemming Fyhn har ikke tidligere lavet en så stor bro, så det var en usædvanlig opgave for ham.

- Når det er første gang, man har med sådan nogle store ting at gøre, så er man da lidt spændt. Det er udfordrende at få det hele til at passe, siger Flemming Fyhn.

Broen blev løftet på plads efter planen, og Flemming Fyhn kiggede stolt på resultatet.

- Jeg er rigtig tilfreds, og jeg er en rigtig glad mand, siger Flemming Fyhn.