TV der bevæger dig

Opsang til indvandrerdrenge bliver delt igen og igen

Opsang til "snothvalpe" bliver flittigt delt på Facebook. En mand fra Kolding fik nok, da han blev overfuset af fem drenge med indvandrerbaggrund.

01:52

Tom Andkjær lagde en opsang til fem indvandrerdrenge på Facebook. Næsten to millioner har set videoen.

Tom Andkjær lagde en opsang til fem indvandrerdrenge på Facebook. Næsten to millioner har set videoen.

1 af 2

45-årige Tom Andkjær fra Kolding er på under to døgn blevet landskendt, efter han lagde en video på Facebook, hvori han skælder ud på fem drenge med indvandrerbaggrund.

- En lille hilsen til de 5 snothvalpe, af anden etnisk herkomst, som næsten overfaldt mig i Fona, står der i hans opslag med tilhørende video, der allerede er blevet set af omkring to millioner. 

Hvis du opfører dig som en idiot, bliver du behandlet som en idiot

Årsagen til den vrede video opstod, da Tom Andkjær stod i kø foran Fona i Kolding Storcenter.

De fem drenge snød, i følge Tom Andkjær, foran i køen og han bad dem derfor gå om bagved igen.

- Det medfører en shitstorm af den anden verden. De klassiske gloser som fuck dig, fuck din mor, du er en nar, abekat og selvfølgelig også den dér med - du kan bare komme med udenfor, mand. Så skal jeg smadre dig, fortæller Tom Andkjær i videoen.

Tom Andkjær, der selv er adoptivbarn fra Brasilien og derfor mørk i huden, er træt af at høre på mennesker, der trækker rasicmekortet. Ifølge ham handler det om at opføre sig ordentligt.

- Opfører du dig som en idiot, så bliver du behandlet som en idiot. Det har ikke noget med din hudfarve eller religion at gøre, siger Tom Andkjær.

Reaktionerne har været mange.

- Jeg har fået mange reaktioner – både gode og dårlige – men de kommende dage vil vise, om jeg får startet den debat, der var mit mål, siger Tom Andkjær til TV SYD.

Se videoen og deltag i debatten her.